Welkom bij

Wereldwinkel Gilze en Rijen

Origineel kerstpakket koop je bij de Wereldwinkel

Een kerstpakket van de Wereldwinkel is namelijk fairtrade en daarom zowel duurzaam als maatschappelijk verantwoord. Fairtrade staat voor respect voor mens én milieu. Het is niet alleen een duurzame manier van handelen omdat de makers van fairtrade producten de kans krijgen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Het biedt boeren en producenten ook mogelijkheden voor milieuvriendelijker handelen. Zo kunnen ze een nieuwe, energiezuinigere oven aanschaffen in een pottenbakkerswerkplaats of een training volgen over klimaatvriendelijk verbouwen aan koffieboeren. Daarnaast zorg je er met een fairtrade kerstpakket van de Wereldwinkel voor dat boeren en producenten in ontwikkelingslanden een goed inkomen verdienen. Voor een (nieuw) huis bijvoorbeeld, voor de verdere ontwikkeling van hun bedrijf of voor een school voor de kinderen. Handel onder fairtrade criteria draagt juist daar zorg voor. Is dat niet een mooie kerstgedachte?

Het standaardpakket
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er al tien pakketten samengesteld. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Je kunt al een kerstpakket bestellen vanaf 27 euro. Vraag in de winkel naar de brochure.

Cadeaubon
Laat je liever de invulling van het kerstpakket over aan de ontvanger? Dat kan met de cadeaubon van de Wereldwinkel. Je kunt bij de cadeaubon een leuke cadeauverpakking kopen. Wil je je medewerkers extra belonen, dan geef je er bijvoorbeeld een reep van Tony's Chocolonely bij want die past precies in deze leuke verpakking of een vrolijke Dopper om de duurzaamheid te onderstrepen.

Zelf kerstpakket samenstellen
Natuurlijk kun je ook één of enkele pakketjes zelf samenstellen met behulp van de producten die in de winkel staan. Food en non food, voor een zacht prijsje of juist wat meer. Altijd origineel en mooi verpakt. En natuurlijk kun je je altijd laten adviseren door één van onze medewerkers.

Een kerstpakket bestellen
Wil je meer weten over de kerstpakketten van de Wereldwinkel, neem dan contact op met onze winkelcoördinator, Ton Hesemans: 06 – 17523483. Ook kun je langskomen in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.