Welkom bij

Wereldwinkel Gilze en Rijen

Vrijwilligers zijn Werelds

Met het thema “Vrijwilligers zijn Werelds” heeft VIP voor elkaar, het vrijwilligersplatform in onze gemeente de afgelopen weken haar Facebookpagina en haar website gepromoot.
Vanwege het feit dat de wereldwinkel producten verkoopt uit verschillende werelddelen en ook met vrijwilligers werkt, heeft het VIP gevraagd of de wereldwinkel mee wilde doen aan deze campagne. Over en weer zijn elkaars Facebook berichten gedeeld om zo een groter publiek te bereiken.

Aan de promotieactie was ook een winactie gekoppeld. Bezoekers van Facebook moesten hiervoor wel iets doen nl. de Facebookpagina’s van het Vip en van de Wereldwinkel Gilze en Rijen liken en hun favoriete vrijwilliger taggen.
Uit degenen die dit gedaan hebben, is door de computer een winnaar bepaald. De gelukkige was Annie Mulder, die haar man Ad getagd had. Ad is op vier dagen per week actief als vrijwilliger op vier verschillende locaties. Een vrijwilliger die je met recht werelds kunt noemen.

Misschien wilt u zich ook wel inzetten als vrijwilliger. U kunt daarvoor terecht op de website van het VIP. U vindt daar o.a. twee hulpvragen van de wereldwinkel. Wij zijn nl. op zoek naar een winkelmedewerker voor dinsdagochtend en ook zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden. Meer informatie op deze vacatures kunt u vinden op onze website en op de website van het VIP.