Welkom bij Wereldwinkel Gilze-Rijen

Wereldwinkel Gilze-Rijen is gevestigd in de Mangrovelaan in Rijen, vlak bij het parkeerterrein aan de achterzijde van winkelcentrum De Laverije. Sinds 1980 zijn wij actief in Rijen. Al meer dan 40 jaar zetten wij ons met veel enthousiasme in voor eerlijke en duurzame handel. Al onze vrijwilligers willen graag het verhaal vertellen over de artikelen in onze winkel en wat Fairtrade handel betekent voor de makers van die producten. Want er is veel te vertellen over vakmanschap die van generatie op generatie wordt doorgegeven, over materialen die gebruikt worden of hoe recyclen prachtige nieuwe producten geeft. Over hoe eerlijke handel een positieve invloed heeft op de levens van producenten zoals bijvoorbeeld een leefbaar loon, scholing van de kinderen en medische hulp.
 
Naast Fairtrade producten verkopen wij ook steeds meer artikelen die vervuiling van het milieu tegengaan. Dopper waterflessen, stoffen broodzakjes, zeep en shampoo bars zijn voorbeelden van producten die de afvalberg verkleinen. Met elkaar kunnen we voor de mensen ver weg en dicht bij huis een verandering in gang zetten. We zien je dan ook graag in onze winkel!Heb je een vraag over een product of wil je weten of een speciaal product ook bij ons te krijgen is, bel of mail ons gerust.
 
Telefoon: 0161-220280. E-mail:
 

Aanbiedingen


25% korting op Doloresproducten

Van maandag 16 mei t/m zaterdag 28 mei 2022 krijg je bij ons 25% korting op Doloresproducten: handgeschilderd aardewerk uit Mexico 


25% korting op muurdecoraties

Komende week kun je profiteren van de laatste kortingsactie ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan. 


Doppers in de aanbieding

We hebben weer een nieuwe aanbieding i.v.m. de viering van ons 40-jarig bestaan. 


Alle aanbiedingen

Nieuws


Winnaar Happy Soaps Giftbox

Vorige week is uit alle ingeleverde kassabonnen de winnaar getrokken van de Happy Soaps giftbox. 


Maak kans op een Happy Soaps Giftbox

Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan hebben we van Happy Soaps een mooie geschenkdoos gehad om te verloten onder onze klanten. 


27 april zijn wij gesloten

Woensdag 27 april a.s. (Koningsdag) zijn wij gesloten. 


Alle nieuwsitems