Nieuw: Happy Soaps

We zijn blij en trots dat we ons assortiment hebben uitgebreid met Happy Soaps! Deze fijne en duurzame verzorgingsproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Wereldwinkel in Rijen. Happy Soaps is een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. 

Happy Soaps worden handgemaakt in Nederland en zijn lief voor dieren en de planeet. De producten bevatten namelijk geen palmolie en zijn veganistisch. Ook wordt er bij de productie, opslag en verzending helemaal geen plastic gebruikt.

Wil je minder plastic gebruiken? Start dan in je badkamer! Probeer bijvoorbeeld een van de shampoobars van Happy Soaps. De shampoobars van Happy Soaps zijn 100% (micro)plasticvrijvegan en natuurlijk. Omgerekend zijn de Bars ook een stuk goedkoper dan de traditionele shampoos.

Eén Shampoo Bar staat namelijk gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen.
Goed voor jou, het milieu én je portemonnee!

Wil je jouw badkamer plasticvrij maken en tegelijkertijd genieten van fijne shampoo, conditioner of deodorant? Dan maak je met Happy Soaps een uitstekende keuze! Kom nu langs bij de Wereldwinkel in Rijen om jouw favoriet uit te zoeken.