Nieuw: Vegan Tassen van Smateria

Vegan tassen van Smateria bij Wereldwinkel Rijen

Dit najaar presenteren we met trots nieuwe kleurrijke en vegan tassen van Smateria.

Deze tassen zijn niet alleen heel hip maar ook waterbestendig, licht van gewicht, zeer sterk, van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Dat is belangrijk, zeker in koude en regenachtige maanden!

Deze bijzondere tassen uit de Iki Eco collectie zijn gemaakt van hergebruikt afvalplastic maar zien eruit als leer, vegan-leer. Er treedt ook een ‘verouderingsproces’ in het gebruik van de tas, net als bij leer.

Stijlvolle tassen gemaakt van hergebruikt afvalplastic

De stijlvolle tassen kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. De krachtige en mooie kleuren stralen vrolijkheid uit en dat is juist wat we nu zo hard nodig hebben.  Bovendien worden de tassen onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt, wat het dragen van deze tas nog fijner maakt.

Maatschappelijk verantwoord gemaakte kleurrijke tassen

Cambodja is een van de grootste producenten van modeartikelen ter wereld, maar de omstandigheden van werknemers zijn vaak hard en onveilig. Bij de producent van de tassen Smateria werken ze met passie en verantwoordelijkheid, naar zowel mens als planeet.

Smateria investeert in hun mensen waardoor een fantastische community is ontstaan die producten van de beste kwaliteit creëert. Ze zijn enorm trots op hun beleid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat werkgelegenheid en opleiding op hoog niveau biedt. Ze voeren voortdurend campagne voor betere arbeidsomstandigheden en kansen voor iedereen. 

Eerlijk gemaakt voor elke gelegenheid

De fabrikant Smateria profileert zich vol trots: “Wij zijn de verandering die we in de wereld willen zien!” De wereldwinkel in Rijen heeft verschillende modellen in meerdere kleuren opgenomen in de collectie.