Verbouwing in volle gang!

Bijna 20 Wereldwinkels in Nederland bundelen de krachten door samen te werken in het landelijke platform Wereldwinkel.NU 

Wereldwinkel Gilze en Rijen heeft zich hierbij aangesloten. Omdat alle wereldwinkels volledig draaien op vrijwilligers, bundelen wij onze krachten. We delen kennis op het gebied van eerlijke handel en het uitdragen van onze missie en visie. We werken samen aan het inkopen van producten in, delen inkoopadviezen en tips over marketing en communicatiemiddelen.

Hierdoor vergroten wij ook onze herkenbaarheid en trekken we ook jongeren en andere bezoekers aan in onze winkel. De gezamenlijke boodschap van alle Wereldwinkels.NU is ‘ik geef je de wereld kado’.

We zijn op dit moment druk bezig om de nieuwe huisstijl te implementeren. We hebben al veel werk verzet en de komende weken zetten we de puntjes op de i. Voorjaar 2024 gaan we onze vernieuwde winkel officieel openen.

 

De Wereldwinkel.Nu winkels zijn meer dan een alleen een kadowinkel. Het zijn de leukste en hipste kadowinkels van Nederland. Wij verkopen geen kado van de lopende band, maar een uniek kado met een verhaal over waar het gemaakt is, hoe het gemaakt is en door wie het gemaakt is.

Met dit kado laat je merken dat je nadenkt over de issues van deze tijd. Het zegt dat je een verantwoord kado wil geven aan en voor elkaar.
Ben je benieuwd hoe onze nieuwe look eruit ziet? Kom dan snel naar onze Wereldwinkel en geniet van ons mooie assortiment.