Ons assortiment

Wij verkopen mooie cadeaus: Gifts & Living (non-food) producten zoals sieraden en servies, maar ook voedingsmiddelen, zoals koffie en chocolade. Al deze producten hebben een fair trade keurmerk, bijvoorbeeeld van Max Havelaar, of de World Fair Trade Organisation.

Naast fair trade hebben wij ook duurzame producten in de schappen liggen. Deze komen uit Europa. Doordat deze producten minder ver vervoerd hoeven te worden, is de belasting van het milieu minder. Daarnaast komen deze producten natuurlijk van een duurzame leverancier, die werkt volgens de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen – principes. 

N.B. Bij een aantal productgroepen hebben wij een keuze gemaakt. Omdat de inkopers regelmatig onze importeurs bezoeken, verandert de collectie voortdurend. Het is daarom ook niet mogelijk om alle artikelen die wij verkopen op de website te plaatsen.
Hierdoor kunnen er op de website ook afbeeldingen staan van producten die niet meer in de winkel aanwezig zijn, maar die (mits leverbaar) wel voor je besteld kunnen worden.